Middelalder-Oslo

Gjennomførte arrangementer

Lørdag 15. april kl.13: MIDDELALDERMUSIKK FOR HELE FAMILIEN

Lørdag 15. april kl.13 inviterer Middelalder-Oslo til middelaldermusikk for hele familien


MABBVi er så heldige å få være sammen med to av landets ledende utøvere innen middelalder-musikk, Sverre Jensen og Gro Siri Ognøy Johansen.

Sverre Jensen er musiker og instrumentbygger. Han har en unik kompetanse og kunnskap om historiske instrumenter og fremføringspaksis, og leder av blant annet Kalenda Maya, Al Andaluz og Aurora Borealis. I 2016 mottok han Egil Stor-bekkens Musikkpris. Gro Siri Ognøy Johansen er kunstnerisk leder for MODUS Senter for middelaldermusikk, som hun startet i 1998. Hun er sanger med særlig søkelys på formidling av middelaldermusikk og improvisasjon. Hun har turnert og sunget internasjonalt med bl a Ensemble Dialogos, Musica Reservata, Choeur Gregoriane de Paris og Modus ensemble.

Arrangementet er for hele familien, store og små, og denne ettermiddagen i MODUSHUSET skal vi sammen med disse to få høre om, spille og synge middelaldermusikk.

Arrangementet er gratis, men av plasshensyn er det nødvendig med påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..  Sted: MODUSHUSET, Saxegaardsgate 15, Oslo.
Tid: Lørdag 15. april kl.13.00.

Du er her: Hjem Aktiviteter Gjennomførte arrangementer Lørdag 15. april kl.13: MIDDELALDERMUSIKK FOR HELE FAMILIEN