Middelalder-Oslo

Medlemsturer

VELLYKKET SOMMERTUR 2017!

BorgundI 2017 la vi opp til Den ultimate stavkirketuren: 17 stavkirker + 3 middelalderkirker i stein og en barokkirke i tegl på en behagelig buss- og ferjetur over 6 dager gjennom Valdres og Sognefjorden, via Flåm i Nærøyfjorden til Hallingdal, Numedal, Kongsberg og Heddal.

Turen gikk fra søndag 4. juni (1. pinsedag) t.o.m. fredag 9. juni, og dr.philos. Øystein Ekroll, førsteamanuensis og forsker ved Nidaros Domkirkes Restaureringsarbeider og Norges største kjenner av middelalderkirker, var medfølgende guide  på hele rundturen.

Borgund stavkirke i Lærdal

Les mer: VELLYKKET SOMMERTUR 2017!

22-25. SEPT.: HØSTTUR TIL TALLINN 2017

Tallinn1Tallinn er spesielt interessant, med sin godt bevarte ringmur rundt gamlebyen og sin fortid som viktig Hansa-by.

I samarbeid med FRAM Arrangement AS har vi lagt opp til en oval weekend-tur, med avreise fredag morgen 22.09 og retur mandag ettermiddag 25.09. Det sendes ut invitasjon til turen sammen med medlmesbrevet for januar 2017. Påmeldingsfristen er 15. februar.

Her er et foreløpig program, det vil komme flere detaljer når det gjelder aktivitetene i Tallinn på et senere tidspunkt: 

Les mer: 22-25. SEPT.: HØSTTUR TIL TALLINN 2017

Du er her: Hjem Aktiviteter Medlemsturer