Middelalder-Oslo

Medlemsturer

Middelalder-Oslo inviterer medlemmene på tur i vikingenes fotspor til det gamle Bysants

Den magiske byen med de mange navn med historisk sus. En gang Konstantinopel, en gang Bysants, en gang Miklagard. Her er du ved porten til Orienten – en spennende duft av en fremmed verden.

Bli med på en spennende ferd gjennom Tyrkia og Bulgaria! Dette eventyret av en tur vil starte og slutte i Istanbul. Underveis vil du bli guidet og veiledet gjennom spennende historie i vakre omgivelser og interessante byer og steder. Moskeer, klostre og katedraler, landemerker, byer og landskap, flere merket på Unescos verdensarvliste. Og ikke minst oppleve utgravninger med funn fra Vikingtiden.

Les mer om programmet, priser osv på https://escape.no/reisetilbud/middelalder-vikingenes-fotspor/  Det er noen få ledige plasser igjen, så hvis du vil bli med på turen - meld deg på via lenken til Escape (se over).

I Iistanbul2stanbul får du oppleve to verdensdeler der den ligger som et knutepunkt mellom Europa og Asia. 

Hagia Sofia, Istanbul.

Bli med Middelalder-Oslo på en opplevelsesrik langhelg i Oxford i september!

WadhamJournalist, fagforfatter og sanger Ann-Turi Ford vil vise oss sin barndoms Oxford, med vekt på norrøne spor og norske forbindelser. Vi blir innkvartert på et av byens mange staselige colleges, og inntar frokosten i en spisesal som tatt rett ut av Harry Potters verden. Det blir puber, arkeologiske dypdykk, elvetur, evensong, Ashmolean museum, cream tea og enda mer.

Siden det er innkvartering i college, blir gruppen mindre enn vanlig på våre turer på grunn av plassbegrensning. Det er derfor lagt opp til at samme tur går to langhelger etter hverandre. Den første går fra fredag 16. til mandag 19. september, mens tur nr to går fra fredag 23. til mandag 26. september. 

Sukkenes bro/Bridge of Sighs i Oxford.                                 Klikk her for å se hele turprogrammet.

Du er her: Hjem Aktiviteter Medlemsturer