Middelalder-Oslo

Gjennomførte arrangementer

22. - 25. august: MIDDELALDERUKA 2022

Foreningen Middelalder-Oslo arrangerer Middelalderuka 2022 med overordnet tema "Formidling av Middelalderbyen"

Mandag 22/8 - Leif Gjerland: "Å formidle fortid i en nåtid". Gamlebyen skole, Halvardsalen, Egedes gt. 3. Nyinnmeldte medlemmer av Middelalder-Oslo blir spesielt invitert.

Tirsdag 23/8 - Hedvig Vollsnes, Oslo ladedgård og Ragnhild Hutchison:  Oslo 1324. Vandrekart med 3D-visualisering av deler av Oslo middelalderby. Start med 3D-visualisering av Bispeallmenningen i Oslo Ladegård. Deretter vandring med Kulturetatens/Oslo Ladegårds vandrekart. Ta med mobil for å se Tidvis sin visualisering av utvalgte steder i middelalderbyen og høre om planene for videre utvikling av 3D-visualisering av Oslo 1324. 

Onsdag 24/8 - Kristin Brandtsegg Johansen, Sigrid Undsetselskapet: «I Kristin Lavransdatters fotspor i middelalderens Oslo». Start i Ladegårdshagen, Oslo gate 13. 

Torsdag 25/8 - Karl-Fredrik Keller viser om i utstillingen Livet i det første Oslo. Etterpå blir det vandring Gamlebyen med fokus på en del av stedene for Kellers rekonstruksjoner. Med på vandringen er arkeolog Petter Molaug. Ladegårdshagen, Oslo gate 13. 

Alle arrangementene starter kl.19.00 på oppgitt sted. De er gratis og åpne for alle.

Du er her: Hjem Aktiviteter Gjennomførte arrangementer 22. - 25. august: MIDDELALDERUKA 2022