Middelalder-Oslo

Gjennomførte arrangementer

STORLEIK i Ladegården lørdag 5. januar 2019

I anledning sitt 100-årsjubileum arrangerer BUL stordanskveld lørdag 5. januar i 2019, under "namnet Storleik i høve jubileet", som BUL skriver på hjemmesiden. Videre skriver de: "I år skal stordanskvelden vere på Oslo ladegård, og me skal få danse oss sveitte i mellomalderkjelleren deira. Kjellaren er ein gamal steinkjeller, og det kjem til å bli kaldt. Så hugs å kle dykk godt!"

Det skal danses til middelalderballader som man synger selv. På «Sleppleiken», som var jubileets åpningsarrangement i Ladegården 14. november i år, ble tekst og noter til Tora liti (last ned tekst og noter her) delt ut, med oppfordring om å lære to vers i uka fram til 5. januar. Det er bare å legge seg  hardtrening! 

Det er plass til ca. 100 deltakere. Det kommer nok  mange fra BUL, men det er sikkert plass til noen av Middelalder-Oslos danseglade medlemmer også!

Dansen vil foregå i Bisp Nikolas’ vinterhall. I spisesalen blir det grøt og saft. Arrangementet er alkoholfritt, billetter koster kr. 150, og det er sikkert lurt å kjøpe på forhånd. Se nærmere informasjon om billetter på http://www.hundreleik.no/storleik.

Adressen til Oslo ladegård er Oslo gate 13. Det er flere busser og trikker som stopper på holdeplassene Ladegården og St. Halvards plass.

Arrangementet er støtta av Rådet for folkemusikk og folkedans og Bondeungdomslaget i Oslo.

Les mer på http://www.hundreleik.no/storleik og https://www.facebook.com/events/2075360839373350/

Du er her: Hjem Aktiviteter Gjennomførte arrangementer STORLEIK i Ladegården lørdag 5. januar 2019