Middelalder-Oslo

Arrangementer

20. SEPT. KL 12: MIDDELALDERLEIRSKOLE

Velkommen til markering av Norges første middelalderleirskole!
Framtidsbilde1I idèkonseptet "Framtidsbilde for Oslos middelalderby 2024-2030" foreslår foredningen Middelalder-Oslo bl.a. å gjenoppbygge tre bygårder på Sørenga og bruke den ene som Norges første middelalderleirskole. 

Dette markerer vi onsdag 20. september med en underholdende dobbelttime der to klasser fra Gamlebyen skole på kort tid skal få lære om middelalderens matlaging, klær og søm, sang og spill i et underholdende arrangement som også omfatter middelaldermusikk og spørrekonkurranse.

I tillegg åpner Kulturetatens båtbyggerverksted på Sørenga for en mulighet til å få se byggingen av en kopi av en fraktebåt fra middelalderen som ble funnet i Bjørvika for noen år siden.

Skolebyråd Tone Tellevik Dahl kommer som hedersgjest, og alle som har tid og lyst er også hjertelig velkommen i Middelalderparken denne onsdagen.

Arrangmentsopplysninger:

Sted: Rett ved Mariakirkens ruiner ved Vannspeilet i Middelalderparken
Tidspunkt: Onsdag 20. september kl. 12 med inntil to timers varighet
Ankomst:  Gå inn nederst i Bispegata og følg gangveien langs Vannspeilet. Buss 32 og 70 til stoppested Ladegården i Bispegata eller trikk 18 og 19 eller buss 34 og 74 til St. Hallvards plass med 5 min. gangtid ned Bispegata mot sentrum
NB: Det er ikke parkeringsmuligheter for biler.

Du er her: Hjem Aktiviteter Arrangementer 20. SEPT. KL 12: MIDDELALDERLEIRSKOLE